O rețetă perfectă pentru un mic dejun echilibrat și sănătos!
Ingrediente
- 250 g fulgi de ovăz
- 50 g alune de pădure
- 25 g stafide
- 30 g bănuți de ciocolată
- 2 banane
- 2 linguri de pastă de susan Darinne (tahini)
- 1 lingură de ulei de cocos
- 50 ml sirop de arțar
- o jumătate de linguriță de nucșoară măcinată
- 1 linguriță de scorțișoară
Mod de preparare
- Se pasează bananele până ajung la consistența de piure.
- Se adaugă pasta de susan Darinne (tahini), siropul de arțar, uleiul de cocos, nucșoara, scorțișoara și se amestecă bine până se omogenizează.
- Se adaugă alunele, fulgii de ovăz și stafidele și se amestecă, apoi se pune compoziția într-o tavă cu hârtie de copt.
- Se nivelează compoziția și se coace la cuptor aproximativ 20 de minute, sau până când se rumenește.
- Se scoate din cuptor și se lasă la răcit.
- După ce se răcește, se sfărâmă ușor cu mâna și se adaugă bănuții de ciocolată.
- Se servește cu tipul de preferat de lapte sau cu iaurt. Poftă bună!