Ingrediente
- 750 g roșii
- 1 conservă de sardine în sos de roșii Marina Blue
- 150 g cartofi
- 200 ml lapte de cocos
- 1 praf de curcuma
- 1 praf de sare
- 1 praf de piper Cayenne
- 1 praf de boia
- 2 căței de usturoi
- 1 praf de nucșoară măcinată
- Ulei de măsline extravirgin Colavita
Timp de preparare
30 de minute
Mod de preparare
- Preîncălziți cuptorul la 200 grade.
- Tăiați roșiile în jumătate, condimentați-le cu sare, piper și nucșoară, turnați un pic de ulei și adăugați cățeii de usturoi.
- Puneți totul într-o tigaie și dați la cuptor pentru 20 – 25 de minute.
- Între timp, puneți cartofii la fiert, cu un praf de sare.
- După ce ați fiert cartofii și ați scos roșiile din cuptor, puneți totul într-un blender și mixați adăugând laptele de cocos treptat, până la omogenizare.
- La final, puneți bucățile de sardine.
Poftă Bună!