Ingrediente
- 2 linguri de ulei de măsline extra virgin Colavita
- Zatar Daaboul
- Pastă de susan (Tahini) Darinne
- Morcovi
- Pătrunjel
- Mentă
- 3 căței de usturoi
- Miere
- Piper
- Sare
- O jumătate de lămâie
Timp de preparare
30 de minute
Mod de preparare
- Pentru sosul de tahini trebuie să adăugați frunzele de la morcovi, pătrunjelul, menta, usturoiul, zeama de lămâie, 2 lingurițe de miere și o ceașcă și jumătate de tahini în blender și se pasează.
- Morcovii se taie longitudinal, se stropesc cu ulei de măsline, se presară zatar, sare și piper deasupra, se pun într-o tavă acoperită cu hârtie de copt și se coc timp de 20-30 de minute.
- Pentru servire se pun morcovii în farfurie și se acoperă cu sosul de tahini.