Ingrediente
- 2 linguri de ulei de măsline extra virgin Colavita
- Năut boabe Darinne
- Passata tetrapack
- 1 conservă roșii tăiate
- O ceapă
- 2 căței de usturoi
- Boia de ardei
- 4 căni de supă de pui
- Pulpe de pui dezosate
- O lămâie și jumătate
Timp de preparare
40 de minute
Mod de preparare
- Încălziți uleiul de măsline într-o oală de dimensiuni medii, asezonați carnea de pui cu sare și piper și adăugați-o în oală. Prăjiți puiul la foc mediu timp de 10 minute.
- Adăugați ceapa, usturoiul, boiaua de ardei, o linguriță de passata și gătiți încă 7 minute.
- Adăugați supa de pui peste carne și roșiile tăiate și fierbeți timp de 20 de minute sau până când carnea de pui devine fragedă.
- Scoateți carnea de pui din oală, adăugați boabele de năut în oală și gătiți-le timp de 5 minute.
- Tăiați carnea de pui fâșii și adăugați-o din nou în oală.
- Pentru servire adăugați în farfurie zeama de lămâie peste tocăniță.