Ingrediente
- 250 g năut boabe Darinne
- 4-5 castraveciori cornișon extra în oțet Darinne 2-5 cm
- 300 g ton bucăți în ulei vegetal Marina Blue
- 100 g măsline
- 50 g mix de alune amestec Kernels Shehrazade
- Ulei de măsline extra virgin Colavita
- 200 g roșii cherry
- 150 g baby spanac
- Sare
- Piper
- O lămâie
- O jumătate de portocală
- Miere
Timp de preparare
10 minute
Mod de preparare
- Pentru dressing se amestecă ulei de măsline cu zeama de la o lămăie, sucul de la o jumătate de portocală, la care se adaugă miere, sare și piper după gust.O treime din boabele de naut se pasează cu furculița și se amestecă cu dressing-ul pregătit.
- O treime din boabele de năut se pasează cu furculița și se amestecă cu dressing-ul pregătit.
- Pentru salată se amestecă frunzele de baby spanac, restul boabelor de năut, măslinele verzi umplute cu ardei, roșiile cherry (întregi sau tăiate jumătăți).
- Se adaugă castraveciorii murați și tonul file.
- Dressing-ul se toarnă uniform peste salată, apoi se presară mixul de alune.