Ingrediente
- 1 plic Falafel Daaboul
- 1-2 lingurițe chimion Daaboul
- 1/2 pahar apă călduță
- 1 L ulei de floarea-soarelui
- 2 linguri pastă de susan (tahini) Darinne
- 2 linguri de apă
- Un praf de sare
- Un praf de sare de lămâie
- 1 cățel de usturoi
- Zeama unei jumătăți de lămâie
- Salată verde
- 3 ardei iuți murați
- 1 roșie
- Pătrunjel proaspăt
Timp de preparare
25 de minute
Mod de preparare
- La conținutul unui plic de falafel se adaugă o jumătate de pahar de apă călduță. Se amestecă bine și apoi se lasă timp de 15 minute până se omogenizează.
- Pentru tahini se amestecă un cățel de usturoi pasat, zeama unei jumătăți de lămâine și 3 linguri de tahini
Se prăjesc discurile de falafel în baie de ulei încins. - După prăjire se lasă pe un prosop de hârtie pentru a absorbi surplusul de ulei. Se servesc calde, alături de sosul de tahini și legumele.