Ingrediente
- 2 cartofi dulci
- 400g fasole albă din conservă
- ½ cană ulei de măsline extravirgin Colavita
- ¼ cană tahini Darinne
- 2 linguri zeamă de lămâie
- 2 căței usturoi
- ½ linguriță sare
- piper
- pătrunjel
Timp de preparare
35 de minute
Mod de preparare
- Cartofii dulci se taie cubulețe și se pun într-o tavă acoperită cu hârtie de copt. Se stropesc cu ulei de măsline și se coc timp de 30 de minute, în cuptorul preîncălzit la 180 C.
- Se adaugă cartofii copți, fasolea albă, tahini-ul, uleiul de măsline, usturoiul, zeama de lămâie, ½ linguriță de sare și piperul în blender și se pasează.
- Pentru servire, se întinde pasta pe o farfurie adâncă, se stropește cu ulei de măsline extra virgin Colavita și puțin pătrunjel tocat.
Poftă bună!