Ingrediente
- 2 linguri de ulei de măsline extra virgin Colavita
- Pastă de năut (Hummus) Darinne
- Pastă de susan (Tahini) Darinne
- Ceapă verde
- O lămâie
- Pătrunjel
- 2 cepe
Timp de preparare
40 de minute
Mod de preparare
- La o conservă de pastă de năut Darinne se adaugă 2-3 linguri de pastă de susan Darinne (tahini), după gust.
- Se adaugă un vârf de cuțit de sare de lămâie, dizolvată în 2-3 linguri de apă și se omogenizează pentru a face pasta mai cremoasă.
- Pentru ceapa caramelizată încălziți 3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie, adăugați ceapa tăiată și lăsați-o să se gătească încet, până la caramelizare.
- Pentru servire se pune pasta de hummus într-o farfurie, se adaugă ceapa verde și cea caramelizată deasupra și poate fi servită cu lipie libaneză sau legume crocante (morcovi, zucchini, castraveți).