Ingrediente

Pentru dressing:

Pentru salată:

Timp de preparare

20 de minute

Mod de preparare

Dressing-ul:

  1. Într-un bol se adaugă 2 linguri dressing Harissa, 3 linguri ulei de măsline, 2 linguri concentrat de rodii, ½ linguriță amestec 7 pipere, o lingură cimbru uscat și un praf de sare.
  2. Se amestecă bine până se obține o pastă omogenă.

Salata:

  1. În bolul cu dressingul, se adaugă ceapa roșie tăiată julienne, ardeii tăiați felii subțiri, măslinele umplute cu lămâie Maestro de Oliva tăiate în jumătăți, miezul de nucă tăiat mărunt și pătrunjelul proaspăt tocat.
  2. Se amestecă bine ingredientele și se presară boabele de rodie proaspătă deasupra.
  3. Salata obținută este o combinație savuroasă de arome mediteraneene cu influențe din Orientul Mijlociu, perfectă ca gustare de post, sau servită ca și garnitură. Poftă bună!