Ingrediente
- 2 conserve năut boabe Darinne
- 3 linguri ulei de măsline extravirgin Colavita
- 2 linguri oțet balsamic alb Colavita
- Special Mix Daaboul
- Piper negru măcinat
- Sare
- 1 cană castravete tăiat cubulețe
- 1 cană roșii cherry tăiate în jumătăți
- ½ ceapă roșie tocată mărunt
- 100g brânză feta
- Pătrunjel proaspăt
- Mentă proaspătă
Timp de preparare
35 de minute
Mod de preparare
- Puneți năutul boabe și roșiile cherry tăiate în jumătăți într-o tavă de copt.
- Creați un spațiu în centrul tăvii și puneți bucata de feta.
- Stropiți cu ulei de măsline Colavita și presărați mirodenie “7 pipere” Abido și un praf de sare.
- Puneți tava în cuptorul preîncălzit și coaceți timp de 25 de minute.
- Scoateți din cuptor și presărați ceapa tocată și castravetele tăiat cubulețe.
- Într-o cană, amestecați uleiul de măsline extravirgin cu oțetul balsamic alb și împrăștiați dressingul peste conținutul tăvii.
- Asezonați cu un praf de sare și piper negru, apoi presărați pătrunjelul și menta tocată.