Ingrediente
- 210 g năut boabe Darinne
- 15 ml ulei de cocos, topit
- 100 g ciocolată neagră (70% cacao)
Mod de preparare
- Preîncălziți cuptorul la 200°C și pregătiți o tavă cu hârtie de copt.
- Așezați boabele de năut pe tavă și adăugați uleiul de cocos, apoi amestecați pentru a vă asigura că fiecare boabă de năut este bine acoperită cu ulei.
- Coaceți în cuptor timp de 30 de minute, rotind și scuturând tava la fiecare 5-10 minute până când devin crocante. Lăsați-le să se răcească.
- Topiți ciocolata, adăugați năutul răcit și amestecați. Folosiți o lingură pentru a forma grămezi pe o farfurie tapetată cu hârtie de copt și puneți în congelator pentru a se întări. Savurați imediat sau păstrați în frigider pentru 4-5 zile.
Poftă bună! 😊